Hääjuhlat Merimelojien majalla

Suomen ilmastossa syksyisissä häissä on kuvaajan kannalta kolme haastetta kesään verrattuna: Ympäristön värittömyys, sateisuus ja aikainen pimeys. Näissä syyshäissä ei onneksi ollut tietoakaan edellämainituista tekijöistä. Puut olivat komeissa ruskan sävyissä, sadetta ei näkynyt ja hääjuhlat vietettiin merenrannassa, jossa valon voi käyttää viimeiseen jälkihehkun rippeeseen asti.

Potretteja kuvattiin ensin Meilahdessa, Humallahden kallioilla ja läheisessä puistossa. Vähän hävettää myöntää, että tutustuin ko. kallioihin vasta viime kesänä ensimmäistä kertaa – mahtava paikka viettää kesäiltaa! Itse juhlissa käytettiin tehokkaasti aika hyväksi kuvauksen suhteen, ja ohjelman tauoilla vierailla oli mahdollisuus käydä kuvauttamassa itsensä ns. photoboothissa, jossa saattoi liitutaulun välityksellä jättää hieman vieraskirjatyyliä “kevyempiä” terveisiä hääparille. Lisäksi ryhmäkuvia perheistä, kaasoista ja bestmaneista käytiin napsimassa pariin otteeseen pihalla auringon laskiessa horisonttiin.

Oman kaveripiirin hääjuhlien ruuhkavuosissa kulkevana ja työn puolesta valokuvaajana tulee nähtyä häitä vähän joka lähtöön. Näistä hääjuhlista on kuitenkin sanottava, että tunnelma oli erityisen lämminhenkinen ja puheet poikkeuksellisen kauniisti hääparia kuvailevia. Tällaisia juhlia on helppo olla valokuvaamassa!

Ihan konkreettisesti lämmintä väriä tunnelmaan lisäsi Merimelojien majan sisustus, joka on puupintoineen ja seinille ripustettuine kanootteineen huomattavasti ulkomuotoaan kotoisampi.

This entry was posted in Events, Helsinki, People, Weddings and tagged , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*